Ugrás a tartalomra

A gyógynövények alkalmazási lehetőségeit ismertették Magyarkanizsán

2017.02.15
22:05
A Vegán főzőkör nevű előadássorozat keretében tegnap a gyógynövényekről és azok szerteágazó alkalmazási lehetőségeiről szóló előadást tartottak a magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény pinceklubjában
A Vegán főzőkör nevű előadássorozat keretében tegnap a gyógynövényekről és azok szerteágazó alkalmazási lehetőségeiről szóló előadást tartottak a magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény pinceklubjában. A Kuckó Nagycsaládosok Egyesülete által szervezett sorozat előadása iránt igen nagy érdeklődés mutatkozott. A színes és tartalmas, teakóstolóval egybekötött előadásba tapasztalataikkal, meglátásaikkal a résztvevők is bekapcsolódhattak. Az Eleki Életmódközpont szakemberei a helyes táplálkozás és az egészséges életmód fontosságára, valamint a természetes gyógymódok előnyeire igyekeztek felhívni a figyelmet. Somogyi Baló Magdolna, előadó: „Egészséges ételeket mutattunk be, készítettünk el együtt a látogatókkal, és próbáltuk felhívni a figyelmet arra, hogy ha megváltoztatják az étrendjüket, akkor akár civilizációs betegségekből is meg tudnak gyógyulni, ha ezt folytatják az életükben is.”      
Magyarkanizsa
gyógynövény
Vegán főzőkör

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:59, Frissítve: 11:04

Megérkezett Belgrádba a kínai elnök

A kínai elnök gépét szerbiai felségjelzésű MiG-29-es vadászgépek kísérték a Nikola Tesla repülőtérig, ahol a szerb hadsereg gárdája sorakozott fel a tiszteletére.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.