Ugrás a tartalomra

Ma lesz az Eurovíziós Dalfesztivál döntője

2017.05.13
17:13
Ma rendezik az ukrán fővárosban az 62
Ma rendezik az ukrán fővárosban az 62. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét, amelyben 26 ország előadója lép színpadra, köztük nyolcadikként a magyar Pápai Joci Origo című dalával. A fináléban a kijevi Nemzetközi Kiállítási Központban elsőként az Izraelt képviselő IMRI adja elő I Feel Alive című dalát. Ezután a lengyel, a fehérorosz, az osztrák, az örmény, a holland a moldovai versenyző lép fel, majd Pápai Joci következik. A magyar énekes után következik a többi döntős is. A pontszámokat az egyes országok nemzeti zsűrijének szavazata (ez péntek este a főpróbán megtörtént), valamint a tévénézők által az utolsó dal elhangzását követő 15 percben leadott telefonos, sms-es és applikációs voksok összege adja ki. Saját ország előadójára nem lehet szavazni. (fotó: Tanjug/AP) papai_joci_pannon
döntő
Kijev
Pápai Joci

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.