Ugrás a tartalomra

Eurovíziós Percek még ma a Pannon Rádióban!

2017.05.14
10:48
Vörös Gábor, a Pannon Rádió tudósítója ott volt a kijevi Eurovíziós Dalfesztivál döntőjén
Vörös Gábor, a Pannon Rádió tudósítója ott volt a kijevi Eurovíziós Dalfesztivál döntőjén. Ő a helyszínen úgy látta, egyértelműen a közönség és a zsűri kedvence is volt a félénk és nagyon szerény portugál versenyző Amar Pelos Dois című dalával, akit az Eurovízió kezdete óta befutónak tartottak a fogadóirodák. Ami meglepetés volt szombat este, hogy a szintén győztes esélyesnek vélt olasz Francesco Gabbani csak a hatodik helyezést érte el. Joci Papai from Hungary performs the song "Origo" during the Final for the Eurovision Song Contest, in Kiev, Ukraine, Saturday, May 13, 2017. (AP Photo/Efrem Lukatsky) Pápai Joci a közönség kedvence volt inkább, a nemzetközi zsűrinek határozottan nem nyerte el a tetszését, hiszen nagyon kevés pontot adtak a dalának. A legtöbb pontot a horvátországi zsűri (12) és Szerbia (10) adta a magyar versenyzőnek. Ezen kívül Észtország adott 8 pontot, más országok zsűrije nem, vagy csak 1-2 ponttal értékelte Joci Origo című számát. A rajongók részéről viszont határozottan jó volt a megítélés: Joci a hetedik legtöbb közönségszavazatot érte el, ezzel tudott a nyolcadik helyen végezni. A magyar delegáció már vasárnap visszatér Magyarországra, és hálásak a vajdasági magyarok támogatásáért is. Az Eurovíziós Dalfesztivált jövőre tehát Portugália rendezheti, a pontos helyszínt később nevezik meg. A Pannon Rádióban egyelőre elbúcsúzik az Eurovíziós Percek. Az utolsó adás ma 15 órakor kezdődik Vörös Gáborral Kijevből.
eurovízió
döntő
Kijev
Vörös Gábor

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.