Ugrás a tartalomra

Véget ért a Tábor határok nélkül második fordulója (videó)

2017.06.27
13:00
A furcsa nevű Hattyúk a serpenyőben csapat nyerte a III
A furcsa nevű Hattyúk a serpenyőben csapat nyerte a III. Tábor határok nélkül második fordulóját. Megválasztották a legsportszerűbben játszó csapatot is, amely az Uzsorások csapat lett. Csaknem 160 középiskolás vett részt a diákvetélkedőn a magyarkanizsai Tisza-parton, amely izgalmas küzdelmek helyszíne volt idén is. Az összecsapások külföldi utazásért folytak. Vidám hangulat, izgalmas játékok, jókedvű csapatok jellemezték a III. Tábor határok nélkül második fordulóját. Az utolsó játék, amelyben egy várat kellett parittyával ledönteni, igazán nehéz volt. hataroknelkul2 Major László, Magyarkanizsa: „Az első nap még utolsó előttiek voltunk, és azóta szinte minden nap győztünk. Nagyon jók voltunk.” Szepesi Zoltán, tanár, Magyarkanizsa: „Igazából fizikailag nem tudtunk rá készülni, inkább csak úgy voltunk vele, hogy érezzük jól magunkat és meglátjuk, hogy mi lesz a végén, és igyekeztünk mindent megtenni azért, hogy a csapat összekovácsolódjon és mi jóban legyünk egymással.”



A legsportszerűbb csapat az Uzsorások lettek. Ők is részt vehetnek a négy legjobb csapattal a külföldi utazáson. Kitörő örömmel fogadták a hírt. A legjobbaknak járó elismerést Milinka Hrćan tartományi nemzeti közösségi segédtitkár és Zoran Teslić, Magyarkanizsa község sporttal és ifjúsággal megbízott tanácstagja adta át. Rekecki Major Judit, a tábor koordinátora: „Szerintem a hangulat nagyon jó volt, úgy az első, mint a második táborban. Én úgy érzem, hogy nagyon sikeres volt és talán a három tábor közül ez volt a legsikeresebb.” hataroknelkul1 Véget ért tehát a III. Tábor határok nélkül itt a magyarkanizsai Tisza-parton, amely izgalmas küzdelmek helyszíne volt. 16 vajdasági és egy magyarországi középiskola versengett a legjobbnak járó díjért. Tartalmas barátságok születtek. Folytatása következik jövőre.
Magyarkanizsa
III. Tábor határok nélkül

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.