Ugrás a tartalomra

Együtt Zselykéért jótékonysági koncert Magyarkanizsán

2017.06.28
11:43
Magyarkanizsa Község Ifjúsági Irodája június 29-én jótékonysági koncertet szervez a CNESA nagytermében
Magyarkanizsa Község Ifjúsági Irodája június 29-én jótékonysági koncertet szervez a CNESA nagytermében. Az „Együtt Zselykéért” rendezvényre a belépő önkéntes adomány, a befolyt összeget az oromi Bálint család kapja. Zselyke koraszülött, most 9 hónapos baba. 12 betegséggel küzdött meg és még sokkal most is vívja a harcot. A családnak hetente van egy vagy két útja egy belgrádi, újvidéki vagy szabadkai klinikákra, de sokszor még Kanizsára is nehéz nekik a bejutás. Zselykének két testvére van, akik szintén sok mindenről mondtak le, hogy a pici eljuthasson minden vizsgálatra és kezelésre. A pénz most abban segít, hogy a családról egy kis terhet vegyen le, hogy Zselykének minden lehetőséget megadhassanak a gyógyulásra, épülésre, fejlődésre és erősödésre. ZSELYKE PLAKAT Az esten fellépnek az M-plus és a Bolero táncosai, bemutatkozik a Tisza Néptáncegyesület és a horgosi Bartók Béla Magyar Művelődési Egyesület. Továbbá fellép a SAKUD „Sveti Sava” és az Általános Zeneiskola művészei, diákjai, énekel a Cantilena Kamarakórus, és egy jelenettel a Gondolat-Jel Társulat is erősíti az estet.
Magyarkanizsa
jótékonysági koncert
Együtt Zselykéért

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.