Ugrás a tartalomra

Szerb küldöttség utazik Görögországba

2012.11.09
07:59
Tomislav Nikolić államfőt Ivan Mrkić külügyminiszter és Bratislav Petković kulturális és tájékoztatási miniszter kíséri Athénba
Tomislav Nikolić államfőt Ivan Mrkić külügyminiszter és Bratislav Petković kulturális és tájékoztatási miniszter kíséri Athénba. A görög fővárosban Karolos Papoulias államfő, Vangelis Meimarakis házelnök és Antonis Samaras kormányfő fogadja őket. Szerbia delegációja a legjelentősebb görög pártok és a Görög-szerb Üzleti Tanács képviselőivel is folytat megbeszélését. A szerb elnök Szalonikiben megkoszorúzza az I. világháborúban elesett szerb katonák nyugvóhelyét, ellátogat az Athos-hegyre, mely az ortodox vallás egyik fő központja.

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.