Ugrás a tartalomra

A litván miniszterelnökkel találkozott Ivica Dačić

2013.07.18
18:31
Egynapos látogatásra érkezett Ivica Dačić szerb kormányfő a litván fővárosba, Vilniusba
Egynapos látogatásra érkezett Ivica Dačić szerb kormányfő a litván fővárosba, Vilniusba. Litvánia az egyetlen ország, amely még nem ratifikálta a Szerbia és az Európai Unió közötti stabilizációs és társulási megállapodást. A többi uniós ország ezt már megtette. A megállapodás elfogadása nélkül nem lehetséges annak alkalmazása az Európai Unióval. A litván miniszterelnök szerint a szerb kormányfővel folytatott mai tanácskozása mindenképpen sikeres volt, és pozitív eredményekkel zárult. Dačić elmondta, a megállapodást még olyan országok is elfogadták, amelyekkel nem ápol kimondottan baráti viszonyt Szerbia. A csatlakozási tárgyalások elkezdéséhez minden feltételnek eleget tett az ország - tette hozzá. (Tanjug, B92)

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.