Ugrás a tartalomra

Kihallgatták Haradinajt, egyelőre nincs döntés a kiadatásáról

2017.02.01
12:54
Franciaországban kihallgatták Ramush Haradinajt, az eljárás még fél óráig sem tartott - írja a B92
Franciaországban kihallgatták Ramush Haradinajt, az eljárás még fél óráig sem tartott - írja a B92. A Koszovó Jövőjéért Szövetség párt vezetőjét, volt koszovói miniszterelnököt január elején tartóztatták le szerb elfogatóparancs alapján. Szerbia már hivatalosan is kérte Ramush Haradinaj kiadatását, akit háborús bűnökkel vádol. Sajtóinformációk szerint jövő héten születik döntés az egykori koszovói kormányfő további sorsáról. Kiadhatják Szerbiának vagy a hágai Nemzetközi Törvényszéknek is, de ugyancsak a lehetőségek között szerepel, hogy szabadon engedik. (B92, fotó: Tanjug)
kihallgatás
Haradinaj

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.