Ugrás a tartalomra

Čedomir Jovanović frakciót váltott

2017.02.08
22:34
Čedomir Jovanović, a Liberális Demokrata Párt vezetője kilépett az LDP és a Szandzsáki Demokratikus Akciópárt frakciójából és belépett a Vajdasági Szociáldemokrata Liga, valamint a Zöld Párt alkotta képviselői csoportba a köztársasági parlamentben
Čedomir Jovanović, a Liberális Demokrata Párt vezetője kilépett az LDP és a Szandzsáki Demokratikus Akciópárt frakciójából és belépett a Vajdasági Szociáldemokrata Liga, valamint a Zöld Párt alkotta képviselői csoportba a köztársasági parlamentben. Utóbbi frakciónak a tagjai így Nenad Čanak frakcióvezető, továbbá Nada Lazić és Olena Papuga az VSZL-ből, Goran Čabradi a Zöld Pártból és ezentúl Čedomir Jovanović az LDP-ből. A ki- és belépésről Jovanović írásban értesítette a szerbiai parlament elnökét. Az LDP vezetője azért váltott frakciót, mert miután a VSZL frakciójából kilépett az egyik tag, Marinika Tepić, kérdéses volt a képviselői csoport léte. Jovanović azért lépett be ebbe a frakcióba, hogy az megmaradhasson, ehhez ugyanis öt képviselőre van szükség. Az LDP frakciójának a kilépett pártvezető nélkül is van elég tagja. (Tanjug, Vajdaság Ma, kép: Szerbiai RTV)
parlament
Čedomir Jovanović
frakció

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.