Ugrás a tartalomra

Martinović: Nikolićnak úriemberként kellene visszavonulnia

2017.02.17
16:13
2020.02.29
11:58
Amennyiben Tomislav Nikolić helyében lennék, úriemberként vonulnék vissza - jelentette ki Aleksandar Martinović, a Szerb Haladó Párt köztársasági parlamenti frakcióvezetője
Amennyiben Tomislav Nikolić helyében lennék, úriemberként vonulnék vissza - jelentette ki Aleksandar Martinović, a Szerb Haladó Párt köztársasági parlamenti frakcióvezetője. Nikolićtyal kapcsolatban elmondta továbbá, hogy igaz, hogy a párt létrehozásában fontos szerepet játszott, de senki nem alakíthat egyedül pártot. Amennyiben pedig szembemegy a Szerb Haladó Párt döntésével, az azt jelenti, hogy Aleksandar Vučićtyal szemben indul a választáson. Hozzátette, nem tud arról, hogy a jelenlegi köztársasági elnök bármilyen követelést is megfogalmazott volna Aleksandar Vučić felé, abban azonban biztos, hogy nem lesz semmiféle kereskedelem a tisztségek között. (Tanjug)
elnökválasztás
haladók
Aleksandar Martinović
Tomislav Nikolić

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.