Ugrás a tartalomra

A Magyar Mozgalom Saša Janković elnökjelölt mellett áll (videó)

2017.02.21
13:32
A remény hangja Saša Janković - mondta Kókai Péter, a Magyar Mozgalom társelnöke a szervezet keddi sajtótájékoztatóján
A remény hangja Saša Janković - mondta Kókai Péter, a Magyar Mozgalom társelnöke a szervezet keddi sajtótájékoztatóján. Mint ismeretes, az MM tagjai részt vettek Saša Janković vasárnapi kampánynyitó rendezvényén, ezzel is kinyilatkoztatva, hogy a korábbi polgári jogvédőt támogatják a közelgő államfőválasztáson. Kókai Péter elmondta továbbá, hogy a választópolgároknak élniük kell állampolgári kötelességükkel, hogy alakíthassák a köztársasági elnökválasztás végkimenetelét.



Kókai Péter, társelnök, Magyar Mozgalom: „Miért Saša Janković? Azért, mert Szerbia politikai színterén most megjelent egy olyan ember, közéleti személyiség, akinek a céljait, programjait, programcélkitűzéseit hallgatva az ember önkéntelenül is bólogatva, egyet tud vele érteni. Vonatkozzon az ismét csak a közélet megtisztítására, a jogállamiság működésére, az intézményrendszer működésére vagy akár a közhangulatra, vagy akár arra a választási jelszóra, hogy az állam az államé legyen, és ne egy szűk kis csapatnyi emberé.”
Saša Janković
elnökválasztás
Magyar Mozgalom
MM
társelnök

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.
09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.