Ugrás a tartalomra

A Bosnyák Nemzeti Tanács szerint szükség van a felülbírálatra

2017.02.28
13:46
A Bosnyák Nemzeti Tanács támogatja Bosznia és Hercegovina azon kérését, amely a hágai Nemzetközi Törvényszék ítéletének felülbírálását követeli a Szerbia által elkövette boszniai népirtás ügyében
A Bosnyák Nemzeti Tanács támogatja Bosznia és Hercegovina azon kérését, amely a hágai Nemzetközi Törvényszék ítéletének felülbírálását követeli a Szerbia által elkövette boszniai népirtás ügyében. Sulejman Ugljanin, a Bosnyák Nemzeti Tanács elnöke arra szólította fel a szerb állami szerveket, hogy használják ki Bosznia és Hercegovina kérését, amely fényt deríthet az elkövetett bűncselekményekre. Ezáltal a következő generációk válláról is levehetnék a bosnyákok ellen elkövetett népirtás terhét - fogalmazott Ugljanin. (Beta)
felülvizsgálat
ítélet
népirtás
Szerbia elleni per
Bosnyák Nemzeti Tanács

Most

14:39, Frissítve: 15:40

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.