Ugrás a tartalomra

Nagybecskereken is történt szabálytalanság

2017.04.02
10:47
A szabadkai mellett egy újabb, nagybecskereki szabálytalanságról adott hírt a Szabad Választásokért és Demokráciáért Központ, vagyis a CeSID
A szabadkai mellett egy újabb, nagybecskereki szabálytalanságról adott hírt a Szabad Választásokért és Demokráciáért Központ, vagyis a CeSID. Az egyik nagybecskereki választókerületben a titkos szavazás lehetősége sérült, ugyanis egy, a választóhelyen kívül kitöltött szavazólapot akartak bedobni az urnába. A CeSID egyébként nem hivatalos részvételi adatokat is közölt. Felmérésük szerint 9 óráig a választópolgárok 5,8 százaléka járult az urnák elé, ez valamivel kisebb részvételt jelent az előző, 2012-es elnökválasztás 9 órai adataihoz képest. Hivatalos adatok 11 óra után várhatók. (Blic)
Nagybecskerek
szabálytalanság
cesid

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.