Ugrás a tartalomra

Elvegyi Ákos veszi át Korhecz Tamás tartományi képviselői helyét

2017.04.12
12:12
Elvegyi Ákos veszi át Korhecz Tamás megüresedett helyét az MM-VMDK-Alternatíva a Vajdaságért koalíció tartományi képviselőjeként, a VMDK és a Magyar Mozgalom közös döntése alapján – mondta el ma Újvidéken Csonka Áron, a VMDK elnöke
Elvegyi Ákos veszi át Korhecz Tamás megüresedett helyét az MM-VMDK-Alternatíva a Vajdaságért koalíció tartományi képviselőjeként, a VMDK és a Magyar Mozgalom közös döntése alapján – mondta el ma Újvidéken Csonka Áron, a VMDK elnöke. Az Alternatíva a Vajdaségért képviselői csoport politikai téren minél hatékonyabban szeretne részt venni az üléseken, ezért egy tapasztalt politikust iktattak be a képviselőházba – emelte ki sajtótájékoztatóján a tartmányi képviselő. Ez azt jelenti, hogy nem lesz többé MM-es politikus tartományi képviselő.
Korhecz Tamás
tartományi képviselőház
Elvegyi Ákos

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.