Ugrás a tartalomra

Megvan az április 2-i választás végleges eredménye

2017.04.20
20:48
Kihirdette az április 2-i elnökválasztás végleges eredményét a Köztársasági Választási Bizottság elnöke
Kihirdette az április 2-i elnökválasztás végleges eredményét a Köztársasági Választási Bizottság elnöke. Vladimir Dimitrijević bejelentése szerint a kormánykoalíció jelöltje, Aleksandar Vučić a szavazatok 55,08 százalékát szerezte meg, és ezzel első körben megnyerte a választást. A második helyen van Saša Janković korábbi polgári jogvédő 16,36 százalékkal, majd őt követi Luka Maksimović (Ljubiša Preletačević Beli) 9,43 százalékkal. Utána jönnek Vuk Jeremić 5,66, Vojislav Šešelj 4,48, Boško Obradović 2,29, Saša Radulović 1,41, Milan Stamatović 1,15, Nenad Čanak 1,12, Aleksandar Popović 1,04 és Miroslav Parović 0,32 százalékkal. (Szerbiai RTV)
választás
államfő
eredmény

Most

15:50, Frissítve: 15:59

Megvannak a hozzávalók az ünnepi fogásokhoz

A húsvétot megelőző napokban szigorú böjtöt tartanak a ortodox hívek. Vasárnap azonban már ünnepi fogásokat fogyasztanak. Az újvidéki limáni piacon is sokan vásárolták meg a húsvéti menü hozzávalóit.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.