Ugrás a tartalomra

Szijjártó Péter: A keresztény közösségek szörnyű veszélyben vannak a Közel-Keleten

2017.05.24
14:42
„A keresztény közösségek, ahogy mások is, szörnyű veszélyben vannak a Közel-Keleten az Iszlám Állam terrorszervezet tevékenysége miatt, amely fel akarja számolni őket” - mondta Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter Madridban
„A keresztény közösségek, ahogy mások is, szörnyű veszélyben vannak a Közel-Keleten az Iszlám Állam terrorszervezet tevékenysége miatt, amely fel akarja számolni őket” - mondta Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter Madridban. A tárcavezető hangsúlyozta, hogy a nemzetközi közösségnek kötelessége a térségből elmenekült keresztény családok hazatérésének segítése. Mint mondta, ez kritikus és alapvető kérdés, amelynek megvalósulásához két feltételnek kell teljesülnie. Az első a biztonság garantálása, a második pedig a lerombolt területek újjáépítése - részletezte a magyar külügyminiszter. (MTI)
Szijjártó Péter
terrorszervezet
Közel-Kelet
keresztény közösségek

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.