Ugrás a tartalomra

Pillanatképek a természetből – a Pannon RTV fényképkiállítása

2012.07.23
17:28
Pillanatképek a természetből elnevezésű fényképkiállítás nyílik holnap 18 órai kezdettel a szabadkai Városi Múzeumban
Pillanatképek a természetből elnevezésű fényképkiállítás nyílik holnap 18 órai kezdettel a szabadkai Városi Múzeumban. A tárlatot a Pannon RTV fotópályázatának legsikeresebb 44 felvételéből állították össze. A vándorkiállítás a Természetvédelem határok nélkül nevű magyar–szerb IPA-projekt keretében valósul meg. Természetvédelem határok nélkül címmel 35 részes műsorsorozat készül, amelynek epizódjait háromhetente sugározza a Pannon TV. A projekt a Kecskeméti TV-vel közösen valósul meg. Egy természetfotó-pályázatot is meghirdettek a tavasz első napján 13-tól 18 éves gyerekek számára.



Munkák érkeztek Vajdaság egész területéről, a zsűri a legjobb fényképeket díjazta. A 8 győztes 10 napos természetfilm- és médiatáborban vehetett részt. Az első 5 napban a résztvevők a Kecskeméti TV-ben ismerkedhettek a televíziózás alapjaival, majd Ásotthalmon egy tanyán forgatták saját természetfilmjüket, valamint további fotókat készítettek – mondta Sebastian Tamás projekt-koordinátor: A kiállítás szeptemberben útrakel. A fotókat az észak-bácskai körút során a régió mintegy 20 oktatási intézményében, főleg középiskolákban láthatják.
Pannon RTV
természetfotó-kiállítás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.