Ugrás a tartalomra

1,8 millió a begaszentgyörgyi áldozatok családjainak

2016.07.14
12:58
A vajdasági kormány 1,8 millió dinárral segíti a begaszentgyörgyi ámokfutó halálos áldozatainak családjait
A vajdasági kormány 1,8 millió dinárral segíti a begaszentgyörgyi ámokfutó halálos áldozatainak családjait. A kabinet ülésén határozatokat hoztak a költségvetési tartalékok tervezett felhasználásának megszüntetéséről. Erről az elvégzett ellenőrzés és elemzés után döntöttek. Egyes elképzelések nem valósíthatók meg, emellett a kormány más prioritásokat határozott meg, mint az előző, főleg az egészségügyben. Egyes titkárságok összesen mintegy 56 millió dinárt fizettek vissza a tartományi kasszába. Az ülésen Slavko Vrndžić építészmérnököt nevezték ki a Vajdasági Vízgazdálkodási Közvállalat megbízott igazgatójának.
Vajdaság
áldozatok
Begaszentgyörgy

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.