Ugrás a tartalomra

Rendkívüli fertőtlenítés a Novi Pazar-i gimnáziumban

2016.12.04
17:00
A szerb egészségügyi minisztérium rendkívüli fertőtlenítést és tanítási szünetet rendelt el egy Novi Pazar-i gimnáziumban, ugyanis az elmúlt pár hónapban 16 diák betegedett meg tbc-ben
A szerb egészségügyi minisztérium rendkívüli fertőtlenítést és tanítási szünetet rendelt el egy Novi Pazar-i gimnáziumban, ugyanis az elmúlt pár hónapban 16 diák betegedett meg tbc-ben. Meho Mahmutović egészségügyi államtitkár közlése szerint az első fertőtlenítési akciót szombaton már elvégezték, a második pedig csütörtökön lesz. A szakemberek folyamatosan figyelik a járvány alakulását és kutatnak a fertőzés forrása után – nyilatkozta. A gimnázium tanulói egyébként pénteken sztrájkot szerveztek, ugyanis azt gyanítják, hogy az oktatási intézmény vezetősége elhallgatja a megbetegedettek pontos számát. (magyarszo.rs)
gimnázium
tbc
fertőzés
Novi Pazar

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.