Ugrás a tartalomra

Szalagavató a Bolyai Tehetséggondozó Gimnáziumban (videó)

2017.03.18
12:24
A zentai Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium az idén is megtartotta hagyományos szalagavató ünnepségét, ahol 37 végzős diák mellkasára tűzték ki a Bolyais szalagot
A zentai Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium az idén is megtartotta hagyományos szalagavató ünnepségét, ahol 37 végzős diák mellkasára tűzték ki a Bolyais szalagot. Az ünnepség a végzősök táncával kezdődött, ahol hagyományosan bécsi- és angolkeringővel készültek a fiatalok. A próbafolyamat kimerítő volt számukra, azonban, ahogyan mondták, minden szempontból megérte, hiszen a végeredmény felejthetetlen lett. Gallusz Márton, diák, Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium: „A ma este nagyon jó volt, én emígy is nagyon szeretek táncolni, szóval nekem ez az egész élvezet volt. És a felkészülés… néha voltak kisebb gondok, de megoldódott az egész.” Komjáti Jolán, diák, Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium: „A ma este az nagyon-nagyon érzelemdús volt, és nagyon-nagyon fárasztó is egyben. Nagyon örülök, hogy itt lehettem, és táncolhattam a többiekkel.” bolyai szalagavato 1 Az idei a 11 generáció, amely büszkén viselheti magán a Bolyais szalagot. Csikós Pajor Gizella, igazgató, Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium: „A negyedikeseinket jelöljük meg egy Bolyai szalaggal, tudtukra adván azt, hogy az út, ami előttük áll, az az elkövetkezendő 3-4 hónapban egy nagyon komoly, egy nagyon felelősségteljes munkával teli út, és mindenféleképpen az iskolától való búcsúzás és elszakadás időszaka ez.” bolyai szalagavato 2 Az ünnepi műsorban felléptek a ballagók, valamint közreműködtek a Gimnázium alsóbb tagozatos diákjai is.



Zenta
Bolyai tehetséggondozó Gimnázium
szalagavató

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.