Ugrás a tartalomra

Incidens az Air Serbia Belgrád-London járatán

2017.03.20
17:41
Négy embert letartóztattak miután földet ért a Heathrow reptéren az Air Serbia Belgrád-London járata
Négy embert letartóztattak miután földet ért a Heathrow reptéren az Air Serbia Belgrád-London járata. A feltételezhetően pakisztáni származású brit állampolgárokat az utasok zaklatása és veszélyeztetés miatt vették őrizetbe. A repülőgép személyzete és az utasok először a cigarettafüstre figyeltek fel. A három fiatal férfi és a velük utazó nő azonban többszöri figyelmeztetés után is dohányoztak a repülőben. A két órás út teljesen feszült volt, állítják az utasok, mivel a négy fiatal nem tudta türtőztetni magát. A többi utast rasszizmussal is megvádolták a reakciójuk miatt. Miután a repülő szerencsésen földet ért, a négy rendbontót letartóztatta a rendőrség. (RTS)
incidens
Belgrád-London járat
Air Serbia

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.