Ugrás a tartalomra

A holokauszt áldozataira emlékeztek Szerbiában

2017.04.22
18:41
2020.02.28
18:15
Az eseményen részt vett a szerb szociálpolitikai miniszter is
Az eseményen részt vett a szerb szociálpolitikai miniszter is. Aleksandar Vulin azt mondta, elmúlt 72 év, de az emberek kerülik az igazság kimondását. A politikus szerint a politikai korrektség és a kitalált, új emberi jogok miatt már szinte nem is tesznek különbséget az áldozatok és a hóhérok között. Vulin hangsúlyozta, Szerbia sohasem állt a rossz oldalon és nem szabad megengedni, hogy azt a történelmet, amelyet az ország bátorsággal írt, mások megmásítsanak. (Szerbiai RTV, kép: FoNet) Mesto: Beograd Datum: 22.04.2017 Dogadjaj: DRUŠTVO - ministar za rad, zapošljavanje, boraèka i socijalna pitanja Srbije Aleksandar Vulin na obeležavanju Dana seæanja na žrtve holokausta, genocida i drugih žrtava fašizma u Drugom svetskom ratu Licnosti: Aleksandar Vulin Mesto: Beograd Datum: 22.04.2017 Dogadjaj: DRUŠTVO - ministar za rad, zapošljavanje, boraèka i socijalna pitanja Srbije Aleksandar Vulin na obeležavanju Dana seæanja na žrtve holokausta, genocida i drugih žrtava fašizma u Drugom svetskom ratu Licnosti:
emlékezés
holokauszt áldozatai
Aleksandar Vulin

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.