Ugrás a tartalomra

Milyen ügyek a leggyakoribbak a Zentai Alapfokú Bíróságon? (videó)

2017.04.28
18:03
A tiltott határátlépés és az embercsempészet volt az egyik leggyakoribb bűncselekmény tavaly a térségben – mondta Nebojša Samardžić, a Zentai Alapfokú Bíróság titkára és szóvivője a pénteken megtartott rendszeres sajtótájékoztatón
A tiltott határátlépés és az embercsempészet volt az egyik leggyakoribb bűncselekmény tavaly a térségben – mondta Nebojša Samardžić, a Zentai Alapfokú Bíróság titkára és szóvivője a pénteken megtartott rendszeres sajtótájékoztatón. Hozzátette, a gyakori esetek közé sorolható még a családon belüli erőszak, a kisebb és nagyobb mértékű lopás, a csempészés, emellett a közforgalom veszélyeztetése, valamint az okirathamisítás és a hamis tanúzás. A sajtótájékoztatón szó esett még a bíróság idei, első három havi munkájáról is. zenta alapfoku birosag Nebojša Samardžić, a Zentai Alapfokú Bíróság titkára és szóvivője: „A bíróság 1417 üggyel kezdte meg a 2017-es évet, amelyből 90 régi. Régi ügynek számítanak a 2 évnél régebbi esetek. Az első három hónap alatt a bíróság 1410 ügyet vett át, így összesen 2827 üggyel foglalkozik. Eddig 1344 ügyet oldott meg, amelyből 53 régi volt. Összesen 1483 megoldatlan ügy maradt, ebből 100 régi. A bírósági határozat értelmében jelen pillanatban 4 személy van fogdában hivatalos személy elleni támadás, családon belüli erőszak és nagymértékű lopás miatt.”



bűncselekmények
ügyek
Zentai Alapfokú Bíróság

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.