Ugrás a tartalomra

Intenzív szerb nyelvi tanfolyamot indít az MNT

2017.05.12
13:31
A Magyar Nemzeti Tanács intenzív szerb nyelvi tanfolyamot szervez annak érdekében, hogy a szerbiai felsőoktatási intézménybe felvételiző egyetemisták szerb nyelvtudását olyan szintre fejlesszék, amellyel könnyebben vehetik a szerb nyelven történő továbbtanulás jelentette akadályokat
A Magyar Nemzeti Tanács intenzív szerb nyelvi tanfolyamot szervez annak érdekében, hogy a szerbiai felsőoktatási intézménybe felvételiző egyetemisták szerb nyelvtudását olyan szintre fejlesszék, amellyel könnyebben vehetik a szerb nyelven történő továbbtanulás jelentette akadályokat. A tanfolyam 80 órát ölel fel 3 héten keresztül. Az első két hétében a kurzus a tanuló által választott helyszínen zajlik, a harmadik héten viszont az újvidéki Európa Kollégiumban. A jelentkező tanulók a kurzus kezdete előtt egy szintfelmérőn vesznek részt. Az érdeklődő harmadik osztályos diákok saját osztályfőnöküknél jelentkezhetnek, valamint további információkat a Magyar Nemzeti Tanács Hivatalában kaphatnak. Jelentkezési határidő: 2017. május 19., péntek. Elérhetőség: 024/524-534 oktatas@mnt.org.rs
Magyar Nemzeti Tanács
szerb nyelvi tanfolyam

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 14:44

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk. A lakhatási kiadások a legmagasabbak. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.