Ugrás a tartalomra

Anonim felmérés a közszolgáltatások minőségéről (videó)

2017.05.16
12:54
Anonim felmérést végeznek a polgárok körében a közszolgáltatások minőségéről Szerbia 12 községében és városában
Anonim felmérést végeznek a polgárok körében a közszolgáltatások minőségéről Szerbia 12 községében és városában. A kérdések három területre, az egészségügyre, az óvodákba, illetve az általános iskolákba való beiratkozásra és a személyes dokumentumok igénylésére vonatkoznak. Szabadkán a város főterén felállított standoknál tudták átvenni az érdekeltek a kérdőíveket. A Európai Mozgalom szerbiai szervezete fel szeretné mérni, hogy a polgárok mennyire elégedettek a helyi közszolgáltatásokkal. Đerović Kovács Lidia, a szerbiai Európai Mozgalom szabadkai szervezetének tagja: "Minden tapasztalatot, amelyeket anonim módon gyűjtünk össze, kérdőívek segítségével összegzünk és bevisszük a mojauprava.rs internetes oldalra. A szakértőink később levonják az általános következtetéseket, amelyeket továbbítunk az illetékes intézményeknek és minisztériumoknak, annak érdekében, hogy javítani tudjanak a közszolgáltatások minőségén."



felmérés
európai mozgalom
közszolgáltatások

Most

16:51

Deli: mi a béke pártján vagyunk

Június 9-én, vagyis egy hónap múlva európai parlamenti választásokat tartanak. A voksolásnak nagy tétje van, mivel az eredmények hatással lesznek az EU lakosságára, de a vajdasági magyarság életére is.
14:43, Frissítve: 16:58

A győzelem napját ünneplik Moszkvában

Katonai felvonulást tartottak Moszkvában a Győzelem napja alkalmából. Oroszország május 9-én a második világháború idején Németország felett aratott győzelemre emlékezik.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.