Ugrás a tartalomra

Ada - Az eső után is füstölög a szeméttelep (videó)

2017.06.06
15:25
A tegnap esti özönvízszerű esőzés után sem szűnt meg az adai szeméttelep füstölése
A tegnap esti özönvízszerű esőzés után sem szűnt meg az adai szeméttelep füstölése. A lángokat a tűzoltóknak sikerült megfékezniük, a parazsat azonban a folyamatos öntözés ellenére sem sikerült maradéktalanul eloltani. Az illetékesek szerint a tüzet nem öngyulladás, hanem a fémhulladékot gyűjtők okozták, akik megrongálták a szeméttelep nyugati oldalán lévő kerítést és így jutottak be a területre. ada szemettelep 3 A községi vezetéstől megtudtuk, az önkormányzat igyekszik hosszú távú megoldást találni a problémára.



Dragin Zoran, alpolgármester, Ada: „A közvállalat munkásai azóta is 24 órás ügyeletben vannak. Vízpumpák segítségével végzik a kigyulladt szeméttelep átitatását, mivel a parázs már 2-3 méter mélységben terjedt el. Mielőtt ehhez hozzákezdtek volna, a területet körülárkolták, hogy a tűz ne tudjon továbbterjedni. Még egy pár napig biztos folytatódik a harc, de most már a füst ellen.” ada szemettelep 4
Ada
füst
szeméttelep
ég
Dragin Zoran
alpolgármester

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.