Ugrás a tartalomra

Ép testben épp, hogy élek

2012.08.19
15:30
Hatodik alkalommal szervezték meg vasárnap az Ép testben épp, hogy élek elnevezésű sportnapot
Hatodik alkalommal szervezték meg vasárnap az Ép testben épp, hogy élek elnevezésű sportnapot. A nagycsaládosok részére létrehozott rendezvényt a bácskossuthfalvi Életfa Egyesület szervezte. Kispályás fociban, pikádóban és kötélhúzásban mérték össze erejüket az adai, zentai, péterrévei és bácskossuthfalvi nagycsaládos csapatok a vasárnapi sportnapon. A Vajdasági Nagycsaládos Egyesületek Szövetségének elnöke, Krizsán Vilmos a bácskossuthfalvi rendezvényen kiemelte, hogy az ilyen megmozdulásokkal igyekeznek az egyesületeket közelebb hozni egymáshoz, emellett a közösségépítő és motiváló szándék is jelen van a szervezéskor.



„Azt tapasztaljuk, hogy nagyon nehéz egy-egy rendezvényre kimozdítani a családokat, hogy szülők, gyerekek együtt legyenek, és együtt töltsék el a szabadidejüket, szórakozzanak. Próbáljuk az egyesületeket építeni és hozzájárulni ahhoz, hogy hasznosan töltsék el a nyarukat” – mondta Krizsán Vilmos. Az Ép testben épp, hogy élek elnevezésű sportnap közös nagycsaládos ebéddel zárult.

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.