Ugrás a tartalomra

Még mindig érezni a füstöt és a bűzt

2012.09.02
12:59
A legnagyobb szabadkai városrész, a Harcosok sorakozója lakótelep lakói azt állítják, hogy legalább tíz napja fuldokolnak az elviselhetetlen füsttől és bűztől, ami különösen az éjszakai órákban kifejezett, s ezért nem nyithatják ki az ablakokat sem
A legnagyobb szabadkai városrész, a Harcosok sorakozója lakótelep lakói azt állítják, hogy legalább tíz napja fuldokolnak az elviselhetetlen füsttől és bűztől, ami különösen az éjszakai órákban kifejezett, s ezért nem nyithatják ki az ablakokat sem. A helybeliek azt állítják, mindez azóta van így, amióta tűz ütött ki az Interkord hulladék-feldolgozóban, ahol a múlt hét közepén nagyobb mennyiségű, újrahasznosításra elkészített műanyag vált a tűz martalékává. A tűzoltószolgálat illetékese szerint nem a tíz nappal ezelőtt bekövetkezett tűz következményeiről van szó. A füst és a kellemetlen, szúrós szag feltehetően az Interkord környékéről jön, ahol a korábbi feldolgozó tározóiban megszáradt rétegek és az azt övező nádas parázslik még. Az illetékesek azt ígérik, kivizsgálják az esetet. (Vajdaság Ma)

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.