Ugrás a tartalomra

Megtekintette a felújított rendelőt az egészségügyi titkár

2012.09.21
17:34
A közelmúltban felújított tiszaszentmiklósi orvosi rendelőbe látogatott ma Vesna Kopitović, tartományi egészségügyi, szociális és népességügyi titkár
A közelmúltban felújított tiszaszentmiklósi orvosi rendelőbe látogatott ma Vesna Kopitović, tartományi egészségügyi, szociális és népességügyi titkár. Az utóbbi két és fél évben egy rohammentőt, valamint a dialízises betegek szállítására alkalmas kisbuszt vásároltak a csókaiak. Felújították a tiszaszentmiklósi egészségházat, a csókai egészségházon belül pedig a gyermekosztályt és a tüdőosztályt - emelték ki a házigazdák.



Vesna Kopitović tartományi egészségügyi titkár elismeréssel szólt a bánáti település fejlesztéseiről. „A Tartományi Egészségügyi, Szociális és Népességügyi Titkárság még az előző mandátumban, 2003-tól kezdve 28 millió 800 ezer dinárt különített el a csókai Egészségház számára. Ma tanúi vagyunk annak, hogy ebből a pénzből hat falusi egészségügyi rendelőt újítottak fel és már csak egy maradt hátra.” Már csak a hódegyházi rendelőt kell felújítani, emellett pedig a tartományi titkárság támogatást nyújt az egészségügyi dolgozók szakmai továbbképzésére is.
egészségügy
Rendelő
Tiszaszentmiklós
tartományi titkár

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.