Ugrás a tartalomra

Tüzelő a rászorulóknak

2012.11.19
11:09
Fejenként, illetve családonként 2-2 köbméter tűzifát biztosít a magyarkanizsai önkormányzat az arra rászorulóknak
Fejenként, illetve családonként 2-2 köbméter tűzifát biztosít a magyarkanizsai önkormányzat az arra rászorulóknak. A Községi Szociális Központ végzése alapján októberber végén mintegy harminc, főleg idős, rendszeres havi bevétel nélküli illetve alacsony nyugdíjjal rendelkező személyhez juttatták el a tüzelőt, a többieknek pedig ezen a héten szállítja ki a tűzifát a helybeli Komunalac Kommunális Közvállalat. Amint azt Timea Kljajić, a Községi Tanács szociális megbízottja délelőtti sajtótájékoztatóján elmondta, a korábbi években a támogatásra jogosultak pénzt kaptak a tüzelő biztosítására, idéntől azonban az önkormányzat megvásárolta a tűzifát, amelyre a költségvetési eszközökből 400 ezer dinárt fordított.

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.