Ugrás a tartalomra

Szabadka támogatja az ifjúságot

2012.12.26
09:28
Tizenegy ifjúsági projektet támogat jövőre Szabadka – az erről szóló szerződéseket tegnap írták alá a szervezetek képviselőivel
Tizenegy ifjúsági projektet támogat jövőre Szabadka – az erről szóló szerződéseket tegnap írták alá a szervezetek képviselőivel. A városi költségvetésből erre a célra egymillió dinárt irányoztak elő. Jövőre is ekkora keret áll az ifjúsági projektek támogatására, 2014-ben azonban – a tervek szerint – a duplájára nő az erre szánt összeg. A jövőre megvalósuló 11 projektért 7 szervezet felel. A Vajdasági Magyar Diákszövetségnek például 2 projektjét is támogatják, és pénzt kapott a Zeneiskolában megvalósuló, a tehetséges roma gyerekeket célzó kezdeményezés is. (Yueco, Vajdaság Ma)

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.