Ugrás a tartalomra

Játékok határok nélkül Óbecsén (videó)

2014.01.05
16:39
A hétvégén tartották Óbecsén a Játékok határok nélkül elnevezésű rendezvényt a helyi sportegyesületek részvételével
A hétvégén tartották Óbecsén a Játékok határok nélkül elnevezésű rendezvényt a helyi sportegyesületek részvételével. Az első helyezést az óbecsei Tisza kosárlabda klub sportolói érték el.A gyerekek 6 versenyszámban méretették meg magukat a központban felállított jégkorcsolya pályán. Marko Marković tornatanár nyilatkozott: „Az összes klub gyerekei részt vettek, az általános iskola felsős tagozatosai. Remélem a gyerekek élvezték és jól szórakoztak ma.”httpv://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=C8cLSQHCuxoA fiatalok örültek, hogy ezúttal kipróbálhatták a korcsolyapályát is. A versenyt végül az óbecsei Tisza kosárlabda klub nyerte meg. Jutalmuk egy doboz csokoládé volt. A verseny végén a szervezők forró teával kedveskedtek a résztvevőknek.

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.