Ugrás a tartalomra

Megbüntetik az állami földet illegálisan használókat Szabadkán

2016.08.12
17:59
Ezentúl nem lesznek toleránsak azokkal az egyénekkel, akik illegálisan használnak állami földterületet Szabadka Város területén
Ezentúl nem lesznek toleránsak azokkal az egyénekkel, akik illegálisan használnak állami földterületet Szabadka Város területén. A mezőőrök összeírták a bérbe nem adott földeket, ezek közül több darab be van vetve. A három legnagyobb kataszteri községben, azaz Bajmok, Nagyfény és Békova területén mintegy 100 hektár ilyen földterület van - mondta Osztrogonác Simon, a Városi Tanács mezőgazdasági ügyekkel megbízott tagja. Hozzátette, rendőri segítséggel fogják ezekről a földekről betakarítani a termést és büntetésre is számíthatnak az azokat használók. (subotica.com)
Szabadka
büntetés
állami föld
illegális használat
mezőőr

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.