Ugrás a tartalomra

A csehek nemet mondanak a föderációra

2012.09.13
17:50
Václav Klaus, cseh államfő elutasítja az európai föderáció tervét, amelyet José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke vázolt szerdai évértékelő beszédében az Európai Parlamentben
Václav Klaus, cseh államfő elutasítja az európai föderáció tervét, amelyet José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke vázolt szerdai évértékelő beszédében az Európai Parlamentben. A nemzetállamok föderációját akarja, összeurópai pártokkal, új alapszerződéssel, közös adópolitikával és kezességvállalással. Szerinte, ha ez nem valósul meg, akkor Európa elbukik. A cseh államfő elmondta: Csehország az Európai Unióba lépett be, nem pedig egy föderációba. (MTI)
barosso
vaclav klaus
európai föderáció

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.