Ugrás a tartalomra

Évtizedekig tussolták a pedofilügyeket

2012.09.18
11:19
Több száz feltételezett pedofilügyet titkoltak el az elmúlt húsz évben a Boy Scouts of America fiúcserkész-szervezetnél - közölték hétfőn az amerikai lapok
Több száz feltételezett pedofilügyet titkoltak el az elmúlt húsz évben a Boy Scouts of America fiúcserkész-szervezetnél - közölték hétfőn az amerikai lapok. A botrányt a The Los Angeles Times robbantotta ki azzal, hogy átvizsgálta a szervezet 1600 belső, az elmúlt két évtizedre vonatkozó bizalmas mappáját.Több mint félezer olyan esetre bukkantak, amelyek során a cserkészek vezetői közvetlenül értesültek a szexuális bántalmazásokról a fiúktól és a szülőktől. Az esetek 80 százalékában a cserkészszövetség egyáltalán nem tett feljelentést, és a jelek szerint minden eszközzel igyekeztek eltussolni az ügyeket.
cserkészek
pedofil

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.