Ugrás a tartalomra

Szlovénia is pácban

2012.09.21
10:15
Szlovéniát is a fizetésképtelenség fenyegeti – állítja a szlovén kormányfő
Szlovéniát is a fizetésképtelenség fenyegeti – állítja a szlovén kormányfő. Egon Zakrajšek hozzátette: nem az a kérdés, hogy az ország segélycsomagra kényszerül-e, hanem az, hogy ez mikor következik be. Janez Janša szlovén miniszterelnök egy internetes portálnak adott interjújában kijelentette, hogy Szlovénia már októberben fizetésképtelenné válhat, hacsak nem sikerül az államkötvényeket eladni, hiszen jövőre a hitelek és a kamatok visszafizetésére az országnak egyszerre kétmilliárd eurót kell előteremtenie, ám ez elképzelhetetlen további eladósodás nélkül.

Most

16:14

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.
13:57, Frissítve: 16:16

Fülemülék éjszakája Topolyán

Topolyán egy kellemes esti séta mellett ismerkedhettek meg az érdeklődők a környezetünkben élő madarak, kiváltképp a fülemüle hímek énekével.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.