Ugrás a tartalomra

Hazaküldené az illegális bevándorlókat Trump

2016.11.15
14:57
Donald Trump első munkanapján 2-3 millió illegális bevándorló hazaküldését tervezi - közölte a megválasztott amerikai elnök egy tévéinterjúban
Donald Trump első munkanapján 2-3 millió illegális bevándorló hazaküldését tervezi - közölte a megválasztott amerikai elnök egy tévéinterjúban.Akik bűncselekményeket követtek el vagy szerepelnek a bűnügyi nyilvántartásban, bűnöző bandák tagjai vagy kábítószerkereskedők, azokat kiteszik az országból vagy bebörtönözik őket - mondta Trump. A mexikói kormány elkezdte kidolgozni tervét az Egyesült Államokból tömegesen kitelepítettek visszafogadására. A lehetséges kitelepítések fontos részét fogják képezni az amerikai és mexikói elnök tárgyalásának – jelentette be hétfői sajtótájékoztatóján a mexikói elnök szóvivője. (Hirado.hu, CNN)
elnök
Donald Trump
kitoloncolás
Egyesült Államok
illegális bevándorlók

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.