Ugrás a tartalomra

Abe Sinzó japán miniszterelnökkel tárgyalt Donald Trump

2016.11.18
13:54
A megválasztott amerikai elnökjelölt New Yorkban a Trump-toronyban fogadta a tokiói kormány vezetőjét, aki a kampányban elhangzottakkal kapcsolatos kijelentéseket is tisztázta partnerével
A megválasztott amerikai elnökjelölt New Yorkban a Trump-toronyban fogadta a tokiói kormány vezetőjét, aki a kampányban elhangzottakkal kapcsolatos kijelentéseket is tisztázta partnerével. Abe Sinzó a másfél órás megbeszélés után újságíróknak kijelentette, hogy a korábbi aggodalmakkal szemben úgy látja, Trump egy megbízható vezető, és ez fontos Japán számára. Donald Trump csütörtökön megnevezte újabb jelöltjét az egyik legfontosabb hivatali pozícióra. A leendő amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadója Michael Flynn, a hadsereg nyugalmazott tábornoka lesz. Flynn korábban a Védelmi Hírszerző Ügynökség vezetője volt, 2014-ben kellett távoznia a posztról vitatott kijelentései miatt. A kampány kezdete óta Trump támogatója. (MTI)
Japán
Donald Trump
Michael Flynn
nemzetbiztonsági tanácsadó

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.