Ugrás a tartalomra

London: „Tiltott szervezethez” akartak csatlakozni - őrizetbe vették őket

2017.02.21
08:20
Öt fiatalt vett őrizetbe a rendőrség hétfőn Londonban, mert „tiltott szervezethez” akartak csatlakozni - tudatta a hatóság
Öt fiatalt vett őrizetbe a rendőrség hétfőn Londonban, mert „tiltott szervezethez” akartak csatlakozni - tudatta a hatóság. A brit terrorelhárító rendőrség közleménye szerint a 15 és 19 év közötti fiatalok terrorcselekmény előkészületével gyanúsíthatók. Külföldre akartak utazni, hogy „tiltott szervezethez” csatlakozzanak. A rendőrség nem árulta el, hogy a gyanúsítottak melyik országba akartak menni, és azt sem, hogy melyik szervezethez akartak csatlakozni. (MTI)
London
fiatalok
csatlakozás
őrizetbe vétel
tiltott szervezet

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.