Ugrás a tartalomra

Az iraki erők megkezdték Moszul óvárosának ostromát

2017.06.18
12:35
Az iraki hadsereg megkezdte támadását Moszul óvárosában
Az iraki hadsereg megkezdte támadását Moszul óvárosában. Ez a város egyetlen körzete, amelyet még az Iszlám Állam felügyel. A Moszul, vagyis az Iszlám Állam fővárosa elleni offenzíváját az iraki hadsereg és az Amerikai Egyesült Államok vezette koalíció tavaly október 17-én kezdte meg.A Tigris folyó mentén fekvő óváros ostroma már tavasz óta tart, azonban az iraki erők csak nehezen jutnak előre a sűrűn lakott városrész szűk sikátoraiban. Moszul 2014 nyarán került az Iszlám Állam kezére, amely akkoriban hatalmas területekre tett szert Irak északi és nyugati részén. (Szerbiai RTV, fotó: archívum)
ostrom
Irak
Moszul
óváros

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.