Ugrás a tartalomra

Orbán arra kérte a külhoni magyarokat, vegyenek részt jövő tavasszal a voksoláson

2017.10.04
15:09
2024.03.19
08:36
Forrás
MTI
Inkább segítünk megvédeni Románia keleti határát, minthogy kerítést húzzunk a magyar-román határon - jelentette ki Orbán Viktor magyar miniszterelnök.

A Bihari Napló című romániai magyar újságnak adott interjúban Orbán Viktor úgy vélte: nőni fog a kelet felől Európára nehezedő migrációs nyomás, és ez megnöveli Románia súlyát az elkövetkező időszakban.

A jövő évi magyarországi választásokra kitérve a magyar miniszterelnök arra kérte a külhoni magyarokat, hogy vetessék fel magukat a magyarországi választói névjegyzékbe, és vegyenek részt jövő tavasszal a voksoláson.

Orbán Viktor
külhoni
magyar
névjegyzék

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.