Ugrás a tartalomra

Az MNT pályázatot írt ki az oklevelek honosítási költségeinek megtérítésére

2017.10.11
18:00
2024.03.19
08:32
A honosítással kapcsolatos kötlségek megtérítését jövő év január 31-ig lehet kérelmezni.

A Magyar Nemzeti Tanács elnöke pályázatot tett közzé az OKLEVELEK ÉS TUDOMÁNYOS FOKOZATOK HONOSÍTÁSI VAGY ELISMERÉSI KÖLTSÉGEINEK TÁMOGATÁSÁRA, a külföldi felsőoktatási intézményekben 2008. január 1-je óta szerzett főiskolai és egyetemi oklevelek, továbbá posztgraduális tudományos fokozatok szerbiai honosítására vagy elismerésére. A pályázatok végső beadási ideje 2018. január 31. A pályázaton a Szerbiában állandó lakcímmel rendelkező magyar anyanyelvű személyek vehetnek részt. A pályázati felhívás teljes szövege megtekinthető a Magyar Nemzeti Tanács honlapján, a www.mnt.org.rs oldalon.

MNT
pályázat
honosítás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.