Ugrás a tartalomra

Sok áldozata van a vietnámi áradásoknak

2017.10.12
10:30
2017.10.12
10:37
Forrás
Euronews
A vietnámi áradásokban legkevesebb 37-en meghaltak, és további negyven embert keresnek. Egy intenzív trópusi vihar hirtelen nagy mennyiségű csapadékot zúdított az ország középső régióira.

Az első hírek szerint 17 ezer házból kellett evakuálni a lakókat, 200 épület összedőlt, 18 ezer otthon megrongálódott. A délkelet-ázsiai régiót gyakran sújtják áradások. A nagy mennyiségű, rövid idő alatt lezúduló víz miatt erőssé válnak a vízfolyások, amik a talajt is képesek elmosni, embereket, állatokat, járműveket elsodorni. A halálos áldozatokon túl most 21 ember sérülését okozta az áradás, 40 ezer állatot vitt el a víz.

Vietnám
áradás
áldozatok

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.