Ugrás a tartalomra

A budapesti Tökölyanum könyvtárának felújítását támogatja a tartományi kormány

2017.10.14
17:14
2017.10.14
18:19
Forrás
Tanjug
Szerbia eddig mintegy százmillió dinárral segítette az intézményt.

Tizenegy millió dinárral támogatja a Budapesten található Tökölyanum könyvtárának felújítását a vajdasági kormány - jelentette ki Igor Mirović, aki ma személyesen is ellátogatott a budapesti egyetemen tanuló szerb hallgatók nevelőintézetébe. A tartományi kormány elnöke kiemelte, hogy Szerbia eddig mintegy százmillió dinárral segítette az intézményt. A külhoni szerb közösségek a jövőben sem maradnak támogatás nélkül - tette hozzá Mirović.

Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke: „A feléjük irányuló felelős kapcsolattartás nélkül mi sem lennénk ma, és a jövőben sem lennénk. Ezért fogjuk további erővel és energiával is segíteni a Tökölyánumot, az itt lakókat és a tanulókat. A legjobbakat a legjobbak között. Büszkeséggel fogjuk végezni a jövőben is.”

A budapesti Tökölyanum könyvtárának felújítását támogatja a tartományi kormány

Tökölyanum
támogatás
tartományi kormány

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.