Ugrás a tartalomra

Hogyan látja a szerb kormány munkáját az ellenzék?

2017.10.14
19:06
Forrás
Blic
Száz napja dolgozik a kabinet a mostani összetételben.

Az ellenzék reagált a kormány értékelőjére. A szerb kormány gyenge, nem őszinte és a centralizáció felé tart - nyilatkozta a Vajdasági Szociáldemokrata Liga főtitkára. A kormány 100. napja alkalmából Bojan Kostreš kérdőre vonta Ana Brnabićot, amiért kizárólag Belgrád régiója fejlett az országban, ráadásul az értékelő beszédében egyetlen szóval sem említette meg a Vajdaságot érintő nyitott kérdéseket. Vuk Jeremić a Néppárt kezdeményezője a szerb főváros központjában azt mondta, hogy nem érti hányadik alkalommal értékelik a kormány első 100 napját, hiszen ez a kormány már hat éve hatalmon van. A Liberális Demokrata Párt közben Vladan Vukosavljević művelődési és tájékoztatási miniszter leváltását követelte. (Blic)

értékelő
kormány
ellenzék

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.