Ugrás a tartalomra

40 ezer dinár lesz a közkatonák fizetése

2017.10.16
07:03
2024.03.19
08:51
Csaknem 40 ezer dinár lesz egy közkatona fizetése január elsejétől - jelentette ki Aleksandar Vulin.

A szerb védelmi miniszter kiemelte, a zászlósok mintegy 55, az alezredesek pedig valamivel több mint 87 ezer dinárt kapnak majd, vagyis többet, mint a csökkentés előtt. Az ország biztonsági helyzetéről beszélve leszögezte, hogy teljesen stabil.             

Aleksandar Vulin, védelmi miniszter: „Teljes mértékben ellenőrzés alatt tartjuk, nemcsak a mi területünket, hanem minden eseményt, ami kihatással lehet rá. Teljes mértékben figyelünk a migránshelyzetre és az esetleges változásokra. Nem engedjük meg, hogy bármilyen dolog, legyen az politikai, vagy bármilyen veszélyeztesse az országunk stabilitását. Szerbia lakosai nyugodtak lehetnek, amíg ilyen katonaságunk van.”

katonaság
fizetés
Aleksandar Vulin

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.