Ugrás a tartalomra

Barack Obama visszatér a politikába

2017.10.20
07:00
2024.03.19
08:50
Forrás
hirado.hu
Az Egyesült Államok előző elnöke, Barack Obama visszatér a politikába, és demokrata párti kormányzójelöltek mellett kampányolt csütörtökön New Jersey-ben és Virginiában.

Mindkét szövetségi államban november 7-én lesznek a voksolások, ahol pillanatnyilag a Demokrata Párt jelöltjeinek előnyét jelzik a felmérések. Egyesek szerint felesége, Michelle lehet a következő demokrata párti elnökjelölt.

Barack Obama a Fehér Házból történt januári távozása óta nem nagyon vett részt az országos politikában. Három hónapig szabadságon volt, majd emlékiratai összeállításába fogott, és csak nagyon ritkán szólalt meg, akkor is nagyobb horderejű ügyekben.

politika
Amerikai Egyesült Államok
Barack Obama

Most

12:11

„Intenzív kampányra kell számítani”

Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában a VMSZ államtitkárairól, a kampányról, valamint szabadkai és országos jelentőségű fejlesztésekről beszélt.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.