Ugrás a tartalomra

Magyarország: A sok eső miatt több megyére és a fővárosra is figyelmeztetéseket adtak ki

2017.10.22
13:16
2020.06.28
09:32
Forrás
MTI
Október 23-án Budapesten is esni fog.

A várható sok eső miatt Magyarországon két megyére és a fővárosra elsőfokú, hat megyére pedig másodfokú figyelmeztetést adott ki vasárnapra az Országos Meteorológiai Szolgálat. Délutántól hétfő estig az országban nagy területen jelentős, az ország északnyugati, illetve délkeleti területeit leszámítva 30-80 milliméter eső valószínű. Emiatt Baranya, Fejér, Somogy, Tolna, Veszprém és Zala megyében másodfokú, míg Komárom-Esztergom és Pest megyében, valamint Budapesten elsőfokú figyelmeztetés van érvényben. Hétfőn országszerte tartós esőre figyelmeztetnek, első, másodfokú, míg a középső területeken, köztük a fővárosban már harmadfokú figyelmeztetésekkel. (MTI)

időjárás
eső
figyelmeztetés
október 23.

Most

11:02, Frissítve: 11:09

Az ének összetart

A Szajkó énekegyüttes tartott önálló estet a Fokos zenekar kíséretében Kishegyesen. Galga menti, al dunai, székely, kalocsai, gyimesi dalok is szerepeltek abban a 9 népdalcsokorban, amivel az együttes készült.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.