Ugrás a tartalomra

Ünnepi istentisztelet a szabadkai református templomban

2017.10.22
15:29
2024.03.19
08:51
Forrás
Pannon RTV
Szabadkán koncertezett a kárpátaljai Kovács család.

A reformáció 500. évfordulójának apropóján ünnepi istentiszteletet tartottak a szabadkai református templomban. Ez alkalommal az istentiszteletre ellátogatott a kárpátaljai Kovács család is, akik megzenésített egyházi verseket, illetve népénekeket adtak elő. A család délvidéki körúton volt.

Harangozó László, református lelkipásztor, Szabadka: „Az ünnepi része az istentiszteletnek kapcsolódik az 500 éves évfordulóhoz, a reformáció 500. évfordulójához. Kárpátaljáról érkeztek vendégeink. Akik körbeutaztak itt délvidéken. Több helységben, gyülekezetben is megfordultak, és itt van az utolsó állomásuk. Az istentiszteletünk ezzel fejeződik be.”

reformáció
500. évforduló
Szabadka
Harangozó László
református lelkipásztor

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.