Ugrás a tartalomra

Modernizálják a munkát a temerini önkormányzatban

2017.10.28
08:05
2024.03.19
08:51
Forrás
Pannon RTV
A képviselő-testületi anyagok digitalizálásával pénzt takarítanak meg.

Temerinben is elkezdődött az önkormányzat munkájának digitalizálása. A képviselők között 35 táblagépet osztottak ki, így ezentúl minden értesítést és tárgyalási anyagot elektronikus úton kapnak meg. A táblagépek beszerzését először 2016 júniusában indítványozta Pásztor Róbert. A képviselő-testület elnöke szerint a beszerzés többszörösen is költséghatékony, ugyanis az eddigiekben éves szinten több millió dinárt költött az önkormányzat az ülések anyagának nyomtatására és fénymásolására. Számítások szerint nem egész fél év alatt megtérül a befektetés – tette hozzá az elnök.

Temerin
digitalizálás
kkt

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.